Zumba Fitness®

Zumba Fitness is een opzwepend fitnessprogramma gebaseerd op Latijns-Amerikaanse dansstijlen.

Van Salsa tot Merengue, van Afro dance tot Reggaeton en nog heel veel meer. Zumba Fitness® is een fantastische cardio workout om vet te verbranden en conditie op te bouwen.

Deze les is voor alle levels en dus toegankelijk voor iedereen. Kom de Zumba Fitness® les ook een keer uitproberen! 

Spicy 🌶 Friday 16+

Kom de Hot-Dance-Vibes ervaren tijdens de 'Spicy Friday' danslessen. De dansles start met een intensieve warming-up op de lekkerste Caribbean/Latin/Afro beats. Tijdens de warming-up worden er dansbewegingen gedaan die later worden uitgelegd en terugkomen in de choreografie. De dansstijlen die wij dansen in de les variëren wekelijks van Dancehall tot Soca, Reggaeton en meer stijlen in deze genre. 

Fun, zelfvertrouwen opbouwen en lekker los gaan staat in de lessen centraal. Er zijn weinig danslessen waarbij de vibe zo fijn is.

Let's spice it up!

Modern Jazz 16+

Met prachtige, pure bewegingen, zowel op de vloer als in de lucht, laat je alle energie door je lichaam vloeien. Vind tijdens de Modern Jazz lessen de balans tussen verschillende technieken. Zo ontwikkel je de Moderne-en Jazz dansstijlen en dans je op verschillende soorten muziek. 

De focus ligt in de danslessen op techniek, coördinatie, ademhaling en flow. Samen maken we verbinding tussen deze verschillende elementen. Er is geen dans ervaring vereist!

Leer nieuwe mensen kennen en sluit je vrijdag heerlijk af met een Modern Jazz dansles.