Mijn naam is Mariah Sánchez Pastrana en ik ben de eigenares van dansschool Sánchez Pastrana Dance & Fitness.

Sinds mijn zevende dans ik verschillende dansstijlen en droomde ik ervan om later te gaan werken als danseres en/of dansdocent.

In 2015 ben ik afgestudeerd als allround danseres aan Lucia Marthas Institute for Performing Arts. Daarna heb ik de  Docent Dans opleiding gevolgd aan de Academie voor Theater en Dans.

Tijdens mijn studies heb ik veel ervaring opgedaan in het primair-en (speciaal)voortgezet onderwijs als dansdocent.  De passie voor het lesgeven is toen zo groot geworden, dat ik zelf aan de slag ging als ondernemer in de danssector. 

 

Ik geef danslessen en workshops in de volgende stijlen: Algemene Dansvorming (ADV), Kleuterdans, Streetdance, Modern/Jazz, Afro dance, Dancehall, Urban dance, Hip Hop, Latin Solo, Shape, BBB & ZUMBA® Fitness.

In 2015 heb ik mijn ZUMBA® Fitness certificaat gehaald en werk ik nu al ruime tijd als ZIN™ instructrice in Den Haag en omgeving.

 

 

 

 

Met mijn dansschool Sánchez Pastrana Dance & Fitness, heb ik de afgelopen jaren mooie samenwerkingen opgebouwd met verschillende organisaties zoals:  Kunst Onderwijs Organisatie (KOO), Het Talentenhuis, Skills For Kids, DAK Kindercentra, In het Koorenhuis, Mercure Hotels en diverse sportscholen.

 

Naast dat ik recreatie danslessen aanbied voor volwassenen, werk ik ook vier dagen per week als dansdocent in het onderwijs op verschillende scholen in Den Haag. Ik geef ook regelmatig losse workshops op bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten, bruiloften, verjaardagen enz.

 

Dans is mijn allergrootste passie. Het is mijn levenswerk om de vreugde van dans over te kunnen brengen op mijn leerlingen en hun zelfvertrouwen te zien groeien. De voldoening die ik krijg als dansdocent wanneer mijn leerlingen helemaal opgaan in de muziek, en zelfvertrouwen opbouwen door de groei die ze doormaken, is waar ik het voor doe en blijf doen.